1986 – 1991

Toen na drie jaar (in 1986) Mini & Maxi het voor gezien hielden, nam Miss Dizzy het initiatief voor een nieuwe travestiegroep. Zij vond een gewillig oor bij enkele trouwe Queens-Missen. Zo vormden Miss Dizzy, Nancy Melone, Gigi L’Amie, Miss Brabant samen met Rob als acteur en presentator “Les Quatre Follies”. Met hun show “the poor little poverty comedy” stonden ze o.a. dertien weken lang in discotheek “Club Olympiade” van de nu vooral in Gran Canaria bekende (transgender) Paula.

Optredens in België, Duitsland en heel Nederland waren het gevolg. Toen ze in Duitsland voor een optreden van oud op nieuw met autopech kwamen te staan, volgde een wild avontuur. De Club waar ze voor kwamen optreden, kwam hen met een Mercedesbus en personenauto ophalen op de gestrande plek in Bielefeld, waar inmiddels het vuurwerk al was losgebarsten. Maar in de mist nam de Mercedesbus de verkeerde afslag en reed vervolgens de verkeerde richting op.

De andere auto kwam veel te laat aan, en kon ternauwernood de meute tot bedaren brengen, maar zij konden geen shows geven, daar de geluidsbanden in in de bus zaten. Toen iedereen gearriveerd was, hadden de mensen al hun geld teruggeëist en zat er niets anders op dan terug te gaan naar Nederland. Ze kregen een herkansing met ROSENMONTAG, wat een groot succes werd. Bovenop praalwagens mee in de Carnavalsstoet en als klap op de vuurpeil een geweldige show. Ook hier weer veel playbacknummers en leuke bandparodieën zoals de oudjesshow, doktersshow, klassieke show en boerenshow. In 1989 viel de club uit elkaar, al bleven ze contact houden. Miss Dizzy ging weer solo verder.